حوزه های تحت پوشش: تغذیه و رژیم غذایی
برگزار کننده: موسسه رسایش
سایر برگزار کنندگان: سازمان غذا و دارو، دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، انجمن تولیدکنندگان داروها و فرآوردههای گیاهان دارویی، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، دانشگاههای علوم پزشکی و دارویی و سازمانها و شرکتهای فعال در این زمینه
شهر برگزاری: تهران
سالن برگزاری همایش: سالن همایشهای بین المللی هتل المپیک
برپایی گردهماییها و همایشهای تخصصی عرصه مناسبی برای شناخت چالشها، انتقال دانش و تجربه و همافزایی دستاوردهای نوین بهشمار میرود و همایش طلای سبز با تأکید بر افزایش فرصتهای صادراتی داروهای گیاهی و فرآوردههای طبیعی، یکی از نمونههای موفق در حوزه پژوهش و آموزش محسوب میشود.
دبیرخانه دائمی این همایش در نظر دارد با بهرهمندی از دستاوردهای ادوار گذشته، هشتمین همایش طلای سبز را با حمایت مسئولین سازمان غذا و دارو، دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، انجمن تولیدکنندگان داروها و فرآوردههای گیاهان دارویی، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران، دانشگاههای علوم پزشکی و دارویی و سازمانها و شرکتهای فعال در این زمینه برگزار نماید.
هشتمین همایش طلای سبز با هدف بررسی جایگاه فرآوردههای طبیعی و داروهای گیاهی در ارتقای سطح سلامت جامعه و افزایش فرصتهای اقتصادی صادرات غیرنفتی همراه با نمایشگاه جانبی در روزهای ۱۹تا ۲۱تیرماه سال۱۳۹۸درمرکز همایشهای بینالمللی هتل المپیک تهران برگزارمیشود.
محورهای همایش
- تبیین جایگاه داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی در نظام سلامت کشور
- ارزیابی اقتصادی و اجتماعی داروهای گیاهی و فرآوردههای طبیعی در ایران و جهان
- نقش فرآوردههای طبیعی درکنترل ودرمان بیماریها با تمرکز بر بیماریهای گوارشی
- کشت، تولید و فرآوری بذرها با تأکید بر تولید بذر و مواد اولیه استاندارد
- سیاستها و ضوابط تولید داروهای گیاهی و فرآوردههای طبیعی: چالشهاوراهکارها
- انتقال و بومیسازی فناوریهای نوین درصنعت داروهای گیاهی وفرآورده های طبیعی
- فرصتهای صادراتی داروهای گیاهی و فرآوردههای طبیعی
- نقش شتابدهندهها و استارتآپها در توسعه اقتصادی فرآورده های طبیعی
- نقش ذائقه، فرهنگ و آموزش در پذیرش فرآوردههای طبیعی و پروبیوتیکها
- فرآوردههای طبیعی مورد مصرف در دام و طیور و آبزیان
- نقش آیندهپژوهی در ارتقای کمی و کیفی فرآوردههای طبیعی
- ساختاربخشی قابل نظارت در بستهبندی گیاهان دارویی و دمنوشها