به گزارش «فارسي مچ» در مراسم اختتامیه جشنواره آوای بسیج که با حضور مسئولان استانی و فرماندهان سپاه و نواحی بسیج برگزار شد، ابتدا دکتر رضا فقیهی معاون هماهنگ کننده سپاه استان قم طی سخنانی به سوالات رهبر معظم انقلاب در باره سبک زندگی اشاره کرد و ورود بسیج به این مقوله و فرهنگ سازی در ارتباط با سبک زندگی و بخصوص موضوعاتی چون اعتیاد و طلاق را مورد تاکید قرار داد.
به گزارش خبرنگار فارسي مچ، وی با برشمردن سئوالات مقام معظم رهبری در باره سبک زندگی گفت: در سال 88، یک دروغ باعث ایجاد فتنه در کشور شد و آن هم توهم تقلب در انتخابات بود که طمع ناشی از آن دروغ، باعث ایجاد آشوب و ناآرامی در کشور گردید.
معصومه سادات بهرامی دبیر جشنواره فرهنگی هنری آوای بسیج نیز در این مراسم، با بیان اینکه سپاه استان قم سال گذشته مقام اول را در زمینه فرهنگی هنری در سطح کشور کسب نموده است، گزارش مبسوطی از مراحل اجرای مسابقات و اعداد و ارقام شرکت کنندگان بومی و کشوری در بخش های مختلف کاریکاتور، پوستر و خوشنویسی را ارائه داد.
وی گفت: 113 اثر پوستر،کاریکاتور،خوشنویسی و از استان های مختلف کشور به جشنواره ارسال شده که از بین این آثار، 18 اثر برگزیده شده است.
دکتر شهرام گیل آبادی استاد دانشگاه و رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، سخنران بعدی این همایش بود.
سخنرانی وی به صورت ارائه تصاویری از وضعیت رسانه در دنیا و نمونه هایی از حملات رسانه ای بر علیه نظام اسلامی بود.
وی سبک زندگی را نتیجه فکر زندگی دانست و پایه دکترین های غرب در قبال ایران را برگرفته از دو دوره نظامی امنیتی و فرهنگی امنیتی یا استحاله فرهنگی برشمرد.
گیل آبادی با طرح نظریه آنفلوآنزای نیویورکی توسط تئوریسین غربی، نیکولاس برنز گفت: در این نظریه که غربی ها می خواهند از راه هنر و رسانه به اهداف خود برسند، کلیدواژه هایی چون اسلام، ایران، نظام اسلامی، رهبران و مردم دیده می شود.
وی در پایان سخنان خود بیان داشت: هنر اصیل، جوهره الهی دارد و انسان سرگشته در دنیای امروز نیازمند تولید محتوای الهی است.
در ادامه این مراسم، دکتر نورالله مرادی استاد دانشگاه و قائم مقام مرکز نظارت بر ارزیابی رسانه ملی و نماینده داوران جشنواره، بیانیه جشنواره را قرائت نمود.
سخنران پایانی همایش نیز حامد حجتی معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بود.
وی سخن خود را با خاطره ای از شهید عباس عاصمی در دوران تفحص شهدا آغاز کرد.حجتی سپس گفت: هنر وقتی هنر می شود که در خدمت ارزش های الهی قرار گیرد و هر لحظه انسان را به خدا نزدیک کند.
وی با بیان اینکه کسانی که در بسیج خدمت می کنند، میراث دار شهدای بزرگوار هستند، افزود: مبنا، پایه و پیرنگ بسیج، خلوص است و وقتی در هنر، اخلاص پیاده شود، راه صد روزه را یک شبه می شود طی کرد.
در پایان مراسم اختتامیه، با حضور دکتر گیل آبادی و دکتر مرادی دو تن از داوران جشنواره، دکتر فقیهی معاون هماهنگ کننده و بختیاری معاون فرهنگی اجتماعی سپاه استان، حیدری معاون آموزشی اداره کل آموزش و پرورش استان قم، توکلیان و حجتی معاونین مطبوعاتی و فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، علامه روشن مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان و مشرفیان، موحد و مختاران فرماندهان نواحی بسیج استان قم از برگزیدگان اولین جشنواره آوای بسیج با اهداء لوح تقدیر، تجلیل شد.
لازم به ذکر است سومین داور جشنواره، دکتر محسن سلیمانی استاد دانشگاه و رییس انجمن هنرهای تجسمی بسیج هنرمندان کشور بود که بدلیل همزمانی با جشنواره دیگری، در این جشنواره حضور نداشت.
پس از پایان مراسم، مسئولان حاضر در مراسم از نمایشگاه آثار برگزیده بازدید نمودند.
برگزیدگان مسابقه فرهنگی وهنری آوای بسیج:
پوستر:
نفر اول: محسن هیزجی
نفر دوم: محمد جواد باقری
نفرسوم: دانیال کیخا
پوستر دانش آموزی: ( بخاطر تشویق دانش آموزان هنرستانی )
نفر اول: هانیه فرزانگان
نفردوم: فاطمه رضوی نیا
نفر سوم: محمدرضا رحیمی
بخش کاریکاتور:
نفر اول: احسان چراغی ایرانشاهی ( بخاطر تنوع در خلاقیت و مهارت در تکنیک و ایدپردازی و پرورش مناسب سوژه )
تقدیر: عبدالرحیم نوری ( بخاطر سادگی، قابل فهم بودن و وحدت موضوعی )
تقدیر:محمد حسن فروزان فرد ( بخاطر نگاه ساده و تاثیر گذار )
بخش خوشنویسی:
خط نستعلیق:
نفر اول: مسعود رنگساز
نفردوم: حکیمه پور یزدان پرست
نفر سوم: سید مجید موسوی مقدم
خط ثلث:
نفر اول: نفیسه تقوی اشتهاردی
خط نسخ:
نفر اول: زهرا میبدی
خط شکسته نستعلیق:
نفر اول: احمد ذاکری
نفر دوم: حامد خسروی
نقاشی خط:
تقدیر: محسن ذاکر
بخش ویژه پوستر با عنوان سبک زندگی:
وحید حسینی