به گزارش «فارسي مچ» به نقل از ايكنا؛ معاون فرهنگی ـ اجتماعی سپاه كربلای مازندران از برگزاری جشنواره سراسری وبلاگنويسی قرآن و حديث در سطح استان با مشاركت دارالقرآن كريم ادارهكل تبليغات اسلامی در مازندران خبر داد.
به گزارش خبرنگار فارسي مچ، سرهنگ قاسم هاشمی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی سپاه كربلای مازندران، با اشاره به برگزاری جشنواره سراسری وبلاگنويسی قرآن و حديث در سطح استان، گفت: تأثيرگذاری در فضای رسانهای و جهانی اينترنت و انجام فعاليتها و ترويج تعاليم قرآنی و سيره عملی ائمه معصوم(ع) و عمقبخشی و مقابله با تهدید نرم دشمنان در اين عرصه از اهداف برگزاری اين جشنواره است.
وی افزود: شناسايی و بهرهگيری بهينه از توانمندیهای حافظان، قاريان، مربيان و فعالان قرآنی در فضای مجازی و سازماندهی آنان در راستای برنامهها و فعاليتهای قرآنی دارالقرآن كريم، هدايت اقشار مختلف بویژه جوانان و نوجوانان بهسمت فعاليتهای قرآنی ـ دينی در فضای مجازی، ايجاد ارتباط بين مراكز قرآنی از ديگر اهداف اين جشنواره است.
هاشمی درباره شرايط شركت در جشنواره، تصريح كرد: شركت كليه فعالان قرآنی صاحبان فكر و انديشه در اين جشنواره آزاد است و وبلاگها بر اساس معيارهای شكلی و محتوايی توسط داوران، طبق جدول ارزشيابی انتخاب میشوند.
وی داشتن شمارشگر(كانتر) برای وبلاگها را ضروری دانست و افزود: استمرار و بروزرسانی وبلاگ و قدرت نفوذ در افكار عمومی و توليدات شخصی بلاگر از معيارهای ديگر داوری است.
معاون فرهنگی ـ اجتماعی سپاه كربلای مازندران، با اشاره به شرايط جشنواره اظهار كرد: وبلاگها میبايست در مقطع زمانی تيرماه، آغاز ماه نزول قرآن ماه مبارك رمضان تا 30 آبانماه حداقل دارای 15 پست مرتبط با موضوعات جشنواره باشد.
وی با بيان اينكه اسامی برندگان جشنواره در طی مراسمی با حضور وبلاگنويسان برتر استان اعلام میشود، ادامه داد: در اين جشنواره به وبلاگهای برتر و فعالان سايبر در سطح استان جوايز ارزندهای از قبيل؛ كمك هزينه عمره مفرده، عتبات عاليات و مشهد مقدس اهدا میشود.
هاشمی با توصيه به اينكه برای ايجاد وبلاگها از عناوين قرآنی و ائمه معصوم(ع) استفاده شود، بيان كرد: ثبتنام از 31 تيرماه در بخش ويژهای در سايت تبيان مازندران به نشانی www.tebyan.ir و سايت بسيج مازندران www.basijmazandaran.ir تعبيه شده است.
وی مهلت ثبت نام را تا 30 آبانماه دانست و افزود: هيچگونه محدوديتی از نظر تعداد وبلاگ ثبت شده شهرستان وجود ندارد و وبلاگهای برگزيده جهت استمرار فعاليت مساعدت دارند.
هاشمی درباره شاخص كلی ارزيابی وبلاگ خاطرنشان كرد: سابقه فعاليت وبلاگ چهار امتياز، جذابيت بصری وبلاگ 10 امتياز، استفاده از نوشتهها از طريق كاربران هشت امتياز، ارتباط با وبلاگها و سايتهای ديگر 10 امتياز و ميزان نوآوری در وبلاگ 12 امتياز منظور شده است.
وی با اشاره به شاخص محتوايی ارزيابی وبلاگها افزود: تداوم بروزرسانی در مطالب و محتوای وبلاگ 12 امتياز، زبان ساده هشت امتياز، تنوع در شيوه ارائه مطالب 20 امتياز، ارتباط با موضوع قرآنی، 10 امتياز و فعاليتهای ويژه 6 امتياز ملاك ارزيابی قرار میگيرد.