به گزارش «فارسي مچ» به نقل از ايكنا؛ دبير اجرايی جشنواره نماز و نيايش به روايت دوربين ضمن بيان مقررات بخشهای فيلمنامه و عكس، گفت: در اين دو بخش تنديس جشنواره و مبلغ 3 تا 7 ميليون ريال به برگزيدگان اعطا خواهد شد.
به گزارش خبرنگار فارسي مچ، علی بيطرفان، دبير اجرايی جشنواره نماز و نيايش به روايت دوربين، ضمن بيان مقررات بخشهای فيلمنامه و عكس، گفت: فيلمنامه از اهميت بسياری در توليد فيلمهای داستانی، مستند داستانی، مستند پويا نمايی و تجربی در جشنواره سراسری نماز و نيايش دارد.
وی با تبيين اهداف گنجاندن بخش فيلمنامه در جشنواره نماز و نيايش به روايت دوربين، بيان كرد: اين بخش به منظور كشف استعدادهای جوانان در زمينه فيلمنامهنويسی در اين جشنواره قرار داده شده است.
دبير جشنواره سراسری نماز و نيايش به روايت دوربين، موضوع ویژه اين بخش را اقتباس ادبی از متون كهن ايرانی و اسلامی ـ قصص قرآن و احاديث و روايات عنوان كرد.
وی با تبيين مقررات خاص بخش فيلمنامه، تصريح كرد: هر فيلمنامه بايد به شكل آنلاين در سايتهای www.iycs.ir و يا www.cinemajavanan.ir ثبت نام شده و كد دريافتی از سايت را نزد خود نگه دارد.
بيطرفان با تأكيد بر اينكه فيلمنامهها بايد با يكی از دو فرمت Pdf يا Word هنگام ثبت اثر ضميمه شود، بيان كرد: همراه بودن خلاصه فيلمنامه در حداكثر يك صفحه A4 در صفحه اول فيلمنامه الزامی است.
وی با بيان اينكه فيلمنامهها بايد بر مبنای زمانی حداكثر تا 15 دقيقه نوشته شده باشد، عنوان كرد: مجموع فيلمنامههای ارسالی در دو بخش موضوع آزاد و ويژه نبايد بيش از چهار فيلمنامه باشد.
دبير اجرايی جشنواره سراسری نماز و نيايش به روايت دوربين با بيان جوايز بخش فيلمنامه، تصريح كرد: سه كارشناس و هنرمند در قالب هيئت داوران در اين بخش حضور دارند كه پس از داوری جوايز را به برگزيدگان اعطا خواهند كرد.
وی تنديس جشنواره و مبلغ هفت ميليون ريال را از آن بهترين فيلمنامه برای نفر اول عنوان كرد و گفت: ديپلم افتخار جشنواره و مبلغ پنج ميليون ريال به نفر دوم و لوح تقدير جشنواره و مبلغ سه ميليون ريال به نفر سوم تعلق خواهد گرفت.
بيطرفان با ذكر تبصرهای به تقدير از فيلمنامههای منتخب اشاره و بيان كرد: فيلمنامههای منتخب بر اساس ضوابط توليد توسط انجمن سينمای جوانان ايران از حمايت برای توليد فيلم خود برخوردار میشوند.
وی خاطرنشان كرد: جايزه بخش ويژه به همراه تنديس جشنواره و مبلغ هفت ميليون ريال جايزه نقدی برای حمايت از توليد اثر برگزيده بر اساس ضوابط اعلام شده تعلق میگيرد.
بيطرفان يادآور شد: در بخش فيلمنامه هيئت داوران میتوانند علاوه بر جوايز مذكور حداكثر چهار ديپلم افتخار به آثار برتر اهدا كنند.
وی افزود: عكاساسان بايد با قواعد شناخته شده بصری كه دستمايه پرداختن به مضامين و ارزشهای بی بديل روحی انسانی است آشنا باشند.
بيطرفان در بخش ديگری از سخنان خود به برخی مقررات خاص بخش عكس در جشنواره نماز و نيايش اشاره و ذكر كرد: شركت در مسابقه برای عموم آزاد است و هر كسی بايد به شكل آنلاين در سايتهای اعلام شده ثبت نام و كد دريافتی را نزد خود نگه دارد.
وی تعداد عكسهايی كه هر عكاس میتواند برای شركت در ج
شنواره ارسال كند را حداكثر هفت عكس به صورت تك عكس و يا مجموعه در اين بخش عنوان كرد.
بيطرفان با بيان اينكه سالنی در محل برگزاری جشنواره برای ايجاد نمايشگاه عكس در نظر گرفته میشود، اضافه كرد: عكسهای برگزيده اين جشنواره در نمايشگاه به معرض ديد عموم گذاشته میشود.
اين مسئول ادامه داد: عكسها بايد با فرمت JPG با پسوند RGB حداقل 300 كيلو بايت و حداكثر 700كيلو بايت هنگام ثبت اثر ضميمه شود.
وی به تبيين ظاهر عكسهای ارسالی پرداخت و بيان كرد: ارسال عكس به جشنواره به دو صورت سياه و سفيد و رنگی مانعی ندارد ولی عكسهای پذيرفته شده بايد به شكل چاپ شده بر روی كاغذ عكاسی و سايز 40* 30 به جشنواره ارائه شود.
دبير اجرايی جشنواره، پرداخت مبلغ 150 هزار ريال بابت هر تك عكس راه يافته به جشنواره و مبلغ 10هزار ريال به ازای هر عكس از مجموعه عكس راه يافته به جشنواره از سوی برگزار كننده را از ديگر نكات قابل توجه در اين بخش دانست.
وی به تعداد داوران برای انتخاب عكسهای بر گزيده اشاره و بيان كرد: هيئت داوران از سه كارشناس و هنرمند تشكيل شدند كه اين بخش را داوری و جوايز ارزنده را به برگزيدگان اين جشنواره اهدا میكنند.
بيطرفان عنوان كرد: تنديس جشنواره و مبلغ 7 ميليون ريال به عكس اول، ديپلم افتخار و مبلغ چهار ميليون ريال به عكس دوم از جمله هدايايی است كه در اين بخش از جشنواره برای برگزيدگان درنظر گرفته شده است.
وی لوح تقدير و مبلغ سه ميليون ريال را جايزه عكس سوم اين جشنواره دانست و خاطرنشان كرد: هيئت داوران میتوانند علاوه بر فهرست مذكور حداكثر دو ديپلم افتخار و يا لوح تقدير به عكاسان اهدا كنند.
دبير اجرايی جشنواره تأكيد كرد: شركت كنندگان در هريك از بخشهای جشنواره بايد آثار خود را تا 10 آبانماه سال جاری به دبيرخانه جشنواره در استان قم به آدرس دبيرخانه به آدرس قم، خيابان دورشهر(شهيد فاطمى) نبش كوچه پنج، پلاك 95 ارسال كنند.